Voogd Administratieve Dienstverlening wordt GrowSupport

01/02/2022

Een nieuwe naam, een verandering van koers. De groei van ons bedrijf en een verbreding en verdieping van onze dienstverlening. Waarom en wat, wordt in dit artikel beantwoord.

De Start

Barry Voogd is in 2017 gestart als ZZP’er in de administratieve dienstverlening. Bij meerdere bedrijven heeft hij kunnen zien hoe het reilt en zeilt. Het viel Barry al snel op dat de rol en positie van de financiële administratie erg verschillend was; van noodzakelijk kwaad tot middel om gecontroleerd te groeien. Vooral het laatste sprak Barry enorm aan. Cijfers vertellen een verhaal dat niet door iedereen meteen wordt gezien. Dat verhaal vormt onze essentie. We willen onderdeel zijn van de reis van de ondernemer; met de ambitie als ons kompas willen we een belangrijke bijdrage leveren in zowel de financiële hygiëne als de totstandkoming van de benodigde inzichten om koers te houden.

Groei

Groei, een begrip waar Barry niet van los wil komen. Groei komt in vele vormen; je persoonlijke groei, je toenemende kennis, de omvang van het bedrijf, de doelstellingen van onze klanten en ga zo maar verder. Wij willen een ondersteuner en versneller zijn in die groei.

GrowSupport

En zo is GrowSupport ontstaan. Een bedrijf waar inmiddels meerdere mensen werken die zich hard maken voor zowel de juiste financiële verwerking als voor het verstrekken van stuurinformatie. We richten ons op groeiondernemingen van grofweg tussen de 500.000 en 12.000.000 omzet. We zijn alles wat je verwacht van een administratiekantoor en gaan vanaf daar verder! We denken en werken mee om inzicht om te zetten naar groei en optimalisatie.  

Wil je meer informatie over wat GrowSupport voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Barry Voogd

Barry Voogd

Owner at Growsupport, Growth Advisor
Barry Voogd

Barry Voogd

Owner at Growsupport, Growth Advisor

Wil jij zakelijk groeien?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Meer artikelen

Social share

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei