GrowSupport x Synetic

"We hebben dezelfde drive - ondernemers verder helpen"

Hoe GrowSupport bijdraagt aan zelfsturing en groei via slim financieel advies

Hessel Appers, oprichter van digital agency Synetic: “Binnen onze organisatie zijn we bezig met zelfsturing. Door de inzichtelijke dashboarding van GrowSupport kunnen we teams ook echt verantwoordelijk maken voor een eigen deel. De dashboards zijn ontzettend inzichtelijk en toegespitst op onze bedrijfsmissie.

Growsupport is zowel sterk in administratie, als boekhouding en financieel advies. Die combinatie zie je vrijwel nergens. En je ziet dat meer bedrijven daar behoefte aan hebben: GrowSupport helpt de omslag te maken van beslissen op gut feeling, naar datagedreven financiële beslissingen.

Het mooie aan GrowSupport is, dat je gedegen advies krijgt van iemand die je organisatie als geen ander kent. Ze bekijken je cijfers niet alleen, maar analyseren ze ook. Wat zeggen je cijfers over je begroting en de parameters waar je aan kan draaien? Dat is echt hun kracht.

We zien ook bij andere ondernemers een grote rol voor GrowSupport. Want alleen al de administratieve taken gaan bij GrowSupport verder dan een bonnetje inboeken. GrowSupport kijkt altijd: klopt dit wel? En kunnen we de maand al afsluiten? Ze denken mee. GrowSupport ziet waar het slimmer kan, waar geautomatiseerd kan worden en hoe we een workflow kunnen ontwikkelen.

Repeterende zaken willen we zo veel mogelijk automatiseren, en dat hebben we nu voor elkaar. Onze visie voor klanten is: ‘waar we slimmer kunnen zijn moeten we ook slimmer worden’. En zo staat GrowSupport er ook in. Dus dat is een mooie match.”

Deel deze case

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei