GrowSupport x Katana PIM

"Een ijzersterke boekhouder, perfect voor ons"

Hoe GrowSupport volledige administratie en relevante SaaS-dashboarding beheert voor Katana PIM

Luc Smeets, directeur van SaaS-onderneming Katana PIM:

Je onzichtbare collega, die er altijd is. Zo werkt GrowSupport voor ons. Geen bericht is goed bericht, daar kan ik op vertrouwen. En ondertussen zijn ze altijd bereikbaar en reageren ze snel. Ideaal.

GrowSupport is bij ons verantwoordelijk voor de hele administratie; ook het factureren en inkoop. Ik zie enorme meerwaarde in het feit dat ze niet alleen administratie doen, maar ook boekhoudkundig sterk zijn. GrowSupport stelt perfecte jaarwerken op. En toen bijvoorbeeld de nieuwe NOW-regeling opkwam, wist GrowSupport dat heel eenvoudig met externe accountants af te handelen.

Het is ook fijn dat GrowSupport echt alle financiële systemen die we gebruiken faciliteert. Wij hebben als organisatie geen omkijken meer naar Nmbrs of Exact Online. Ze hebben onze hele financiële data ingericht in dashboarding via Visionplanner. Daarin zitten de cijfers uit de boekhouding, maar ook KPI’s die relevant zijn voor ons als SaaS-bedrijf, zoals LTV, Qucikratio, Chrunrate, NDR, ARPU, MMR, Cashhflow/burnrate en ons werkkapitaal. Werkt perfect.”

Deel deze case

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei