GrowSupport x Henry Handsome

"GrowSupport heeft ons rust, transparantie en inzicht gebracht"

Hoe GrowSupport het fundament van branding agency Henry Handsome verstevigt door dashboarding

Roel Stevens, mede-eigenaar en -oprichter van digital design & branding agency Henry Handsome:

“Sinds we met GrowSupport werken, zijn we als brandingagency dubbel zo groot geworden. Dat komt natuurlijk ook omdat we een goed branding agency zijn, maar ook omdat GrowSupport ons het fundament heeft gegeven om strategische financiële keuzes te maken en uit zichzelf met groeiadvies komt.

Voordat we met GrowSupport werkten, deden we zelf onze administratie met een op zich prima administratie-programma. Maar we wisten ook: als we willen groeien, moeten we rapportages krijgen die precies passen bij onze branding agency-KPI’s. Dan is ‘gewoon prima’ niet goed genoeg.

Dus hebben we GrowSupport ingeschakeld. Barry van GrowSupport heeft een gecentraliseerd dashboard voor ons opgezet, waaruit we exports kunnen maken die echt relevant zijn voor een agency. We zien nu direct wat onze BPI is en aan welke posities we meer aandacht kunnen geven. En we weten precies welke omzet we in welke maand maken, ook van grote opdrachten die eenmalig gefactureerd worden. Projectmanagers kunnen zich nu veel beter verantwoorden en we evalueren samen beter.

GrowSupport werkt echt als een strategische partner. Iedere maand schuiven ze aan bij de performance meet van ons MT. Vernieuwende inzichten zijn dan al helemaal voorbereid door GrowSupport. Ze hebben ons niet alleen dashboarding gebracht, maar ook rust en transparantie. We hebben nu duidelijk inzicht in hoe we er voor staan en waar onze groeikansen liggen. En we weten aan welke knoppen we kunnen draaien om verder te komen.

Deel deze case

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei