Groeiadvies

Groeiadvies

Als jouw financiële hygiëne op orde is, kun je gaan groeien. En daar helpen we jou bij! We gaan samen in gesprek over KPI’s, dashboarding en het inzetten van slimme automatiseringen. Wij maken jou wegwijs in de wereld van financiën, zodat je precies weet welke stappen je kunt zetten om nog meer te groeien. Groei is geen vaste vorm. Dit hangt volledig af van jouw type onderneming en de fase waarin je als ondernemer zit. Een financieel groeitraject is daarom altijd maatwerk. We duiken samen in jouw organisatie en kijken op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau met je mee.

Onze werkwijze

Voordat we een groeitraject kunnen starten, zorgen we ervoor dat jouw financiële hygiëne op orde is. Zijn alle aangiftes gedaan, lopen de jaarrekeningen niet achter en is de informatie up-to-date? Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we altijd eerst in hoeverre de boekhouding op orde is en of er nog acties nodig zijn. Deze pakken we zo nodig op.

Vervolgens houden we een brainstormsessie waarin we helder krijgen hoe jouw onderneming in elkaar zit en welke informatiebehoefte er nog is. Aan de hand daarvan stellen we samen KPI’s op en maken we de benodigde data voor deze KPI’s meetbaar. Dit verwerken we in een dashboard waarmee jij aan de slag kan.

Als jouw KPI’s helder zijn gaan we samen concreet aan de slag. Wij maken je wegwijs in de wereld van financiën en kijken samen welke stappen je kunt zetten om de gewenste groei te realiseren.

KPI's

De eerste stap van jouw financiële groei is bepalen welke informatie nodig is om te kúnnen groeien. Op basis hiervan bepalen we KPI’s: Key Performance Indicators. Vervolgens maken we samen een plan waarin we de stappen omschrijven die nodig zijn om deze doelstellingen te behalen. Waar sta je nu financieel en waar wil je naartoe? En hoe ga je dit concreet doen?

Dashboarding

De data die nodig is voor de KPI’s maken we altijd meetbaar en verwerken we in een overzichtelijk dashboard. Zo’n dashboard vormt het uitgangspunt voor het financiële groeiadvies. Als je een groeistap maakt, kan de informatiebehoefte veranderen. Daarom verandert een dashboard altijd met jouw bedrijf mee.

Onze klanten

Wil jij zakelijk groeien?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei