Financiële hygiëne

Financiële hygiëne

De basis van een gezond bedrijf is een goede financiële hygiëne. Alleen dan ben je in staat om te groeien. Wij bieden een vertrouwde dienstverlening in een modern jasje. We zorgen ervoor dat jouw administratie op orde is, doen jouw aangiftes, stellen jaarrekeningen op en verzorgen jouw loonadministratie. En dat alles voor een vast bedrag per maand.

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Administratie

Onder administratie valt het vastleggen van alle financiële stromen binnen jouw onderneming. Van inkoopfacturen en transacties tot leningen en deelnemingen.

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Fiscaal

We regelen alle zaken die te maken hebben met de belastingdienst, zoals alle voorkomende aangiftes. Ook springen we bij als er bijvoorbeeld een bezwaarprocedure loopt of als er een controle van de belastingdienst plaatsvindt.

Jaarrekening

Bij het opstellen van een jaarrekening stellen wij een officieel document voor je op. Ook maken we een dashboard, zodat je de jaarrekening gemakkelijk kunt presenteren. De jaarrekening deponeren we bij de KvK. Daarnaast stellen we een notulen op van de
AvAAlgemene vergadering van Aandeelhouders.

Loonadministratie

Al vanaf 1 medewerker kun je bij ons je loonadministratie onderbrengen. We verwerken de loonstroken in de loonadministratie en nemen het fiscale gedeelte op ons.

Automatisering

De tijd van bonnetjes overtypen en handmatig declareren is voorbij. We proberen zoveel mogelijk te automatiseren. Hierdoor verwerken we de administratie efficiënt en houd jij tijd over. We werken onder andere met diverse boekhoudpakketten, gebruiken zelflerende software en werken met slimme koppelingen tussen kassasystemen en jouw boekhouding.

Onze klanten

Wil jij zakelijk groeien?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei