Vacature: Financieel administratief medewerker

Open vacature

‘Ondernemers helpen groeien’. Dat is kort samengevat je nieuwe functie als Financieel Administratief Medewerker bij Growsupport. Met veel meer tijd voor persoonlijk contact met de klant. Hoe we dat doen? We hebben vooral een ‘Groei mentaliteit’, daarnaast automatiseren we zoveel mogelijk, en maken we data inzichtelijk in overzichtelijke dashboards.

Jouw functie

We geloven dat een ondernemer vooral moet doen waar hij of zij goed in is. Wij doen dat namelijk ook, waar we goed in zijn. En dat is de ondernemer ondersteunen met een financiële administratie en verslaglegging die 100% in orde is. Ook mooi aan deze rol als Financieel Administratief Medewerker: jij denkt mee over de groei van ons kantoor en hebt daar veel inbreng in. Dus aan de ene kant help je ondernemers, en tegelijk ben je zelf ook een beetje ondernemer.

We richten ons op het MKB waarvoor we de administraties zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerken, tijdig stuurinformatie verstrekken en inzichtelijke rapportages opstellen. Als Financieel Administratief Medewerker ben je regelmatig in contact met de klant over de financiële administratie. Verder ondersteun je de ondernemer met slimme dashboards, KPI’s, advisering en financiële vraagstukken. Jouw dag is helemaal geslaagd als je een klant hebt geholpen met het compleet maken van de boekhouding of als je een afspraak hebt gehad met een klant waarin je de klant hebt voorzien van adviezen waar hij veel aan heeft.

Wat ga je verder doen? Je werkt mee aan:

 • Het verzorgen en controleren van klantadministraties voor IB en VPB ondernemingen
 • Voorbereiden van fiscale aangiften
 • Het voorbereiden van managementrapportages en jaarrekeningen
 • Toekomstgerichte advisering

Wij zijn informeel en gezellig, hebben dus leuke klanten, leuk werk en ook nog eens een kantoor in het centrum van Haarlem naast het station!

icon About

Groei is onze focus, bij onze klanten, bij onze dienstverlening, bij ons bedrijf en uiteraard bij onze medewerkers. ” Kortom: Wij helpen ondernemers groeien!

Jouw team

Bij Growsupport zijn we met een klein team met grootse plannen. We zijn met vijf collega’s in totaal, waar de directeur operationeel meewerkt. Korte lijnen dus! En, veel inbreng in waar we naar toe gaan met onze snelgroeiende onderneming. Naar verwachting groeien we komende jaren flink naar een tof team! Bijzonder om te noemen: Growsupport is een Strengths Based Company. Met elke collega gaan we op zoek naar wat diegene uitzonderlijk maakt als mens. Dat doen we met de Clifton Strengths Test. Hierdoor weet je precies waar jij in uitblinkt en hoe je jouw talenten optimaal kunt inzetten.

Wij bieden

Een gezellige informele werksfeer met een goede lunch die wordt verzorgd. Met een kantoor in het mooie centrum van Haarlem waar genoeg lunch tentjes te vinden zijn op loopafstand. Je wordt goed beloond met:

 • Een parttime baan van 24 – 32 uur per week
 • Een salaris tussen €2300- €3200 o.b.v. 40u (afhankelijk van ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen (200 uur) o.b.v. 40 uur
 • Een pensioenregeling
 • Een werkplek op een A-locatie naast Haarlem Station
 • Thuiswerken is mogelijk
 • Een plek binnen een Strengths Based organisatie waarin je tot bloei komt!
 • Een prettige informele werksfeer

Wat breng jij naar Growsupport?

Onze droomkandidaat Assistent Accountant heeft enkele jaren ervaring bij een administratiekantoor, hij of zij weet hoe een balans, winst en verliesrekening er uit ziet en weet de kleinste foutjes hierin op te sporen. We zoeken iemand die mee wil denken over hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn, die kritische vragen stelt en het vooral leuk vindt om samen iets moois neer te zetten. Ons wensenlijstje is verder:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie / finance / Accountancy
 • Jij denkt toekomstgericht
 • Je wil graag een rol hebben in de groei van de onderneming en de groei van onze klanten
 • Je bent minimaal 24u per week beschikbaar, meer uren is ook mogelijk
 • Je komt uit Haarlem of omgeving
Picture of Barry Voogd

Barry Voogd

Contactpersoon van deze vacature

Picture of Barry Voogd

Barry Voogd

Contactpersoon van deze vacature

Social share

Solliciteer direct!

Word jij, net als wij, blij van groei? Solliciteer direct via het onderstaande formulier! Heb jij nog vragen over de vacature? Stuur dan gerust een bericht naar [email protected].

Upload je CV:

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei