Boekhouder leiden

Growsupport, jouw financiële coach en boekhouder in Leiden

Als eigenaar van een berijf dat een groei doormaakt en waarvan de omzet richting de 500.000 – 12.000.000 per jaar gaat, heb je waarschijnlijk meer aan je hoofd dan de financiële kant. Dit is niet het leukste aspect van het runnen van een goedlopende onderneming, maar Growsupport neemt dit graag van je over. Growsupport is de erkende boekhouder in Leiden en omgeving die niet alleen financieel ontzorgt, maar ook als ware performance coach naar je prestaties kijkt. Aan de hand van alle statistieken en cijfers ziet deze specialist precies waar er meer te winnen valt. Administratie op orde en kans op meer succes: wat wil je nog meer?

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Administratie

Onder administratie valt het vastleggen van alle financiële stromen binnen jouw onderneming. Van inkoopfacturen en transacties tot leningen en deelnemingen.

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Fiscaal

We regelen alle zaken die te maken hebben met de belastingdienst, zoals alle voorkomende aangiftes. Ook springen we bij als er bijvoorbeeld een bezwaarprocedure loopt of als er een controle van de belastingdienst plaatsvindt.

Jaarrekening

Bij het opstellen van een jaarrekening stellen wij een officieel document voor je op. Ook maken we een dashboard, zodat je de jaarrekening gemakkelijk kunt presenteren. De jaarrekening deponeren we bij de KvK. Daarnaast stellen we een notulen op van de
AvAAlgemene vergadering van Aandeelhouders.

Loonadministratie

Al vanaf 1 medewerker kun je bij ons je loonadministratie onderbrengen. We verwerken de loonstroken in de loonadministratie en nemen het fiscale gedeelte op ons.

De specialist in boekhouding van Leiden - Growsupport ontzorgt en coacht

Growsupport doet veel meer dan je financiële huishouding op professionele wijze in goede banen leiden. Diverse ondernemers gingen je al voor en kwamen na het zoeken naar boekhouding in Leiden uit bij Growsupport, dat met slimme adviezen een absolute meerwaarde biedt voor ondernemers. Vanzelfsprekend neemt Growsupport eerst je complete papierwinkel onder handen en stuurt deze erkende specialist je aan waar dat nodig is. Zijn je jaarrekeningen op orde, hoe zit het met de belastingen, loopt je loonadministratie gesmeerd? Het kennismakingsgesprek wordt gevolgd door een brainstormsessie waarin gefilosofeerd wordt hoe je onderneming meer successen kan boeken. 

Growsupport: boekhouder voor het mkb in Leiden en omstreken

Is je bedrijf bezig aan een groeispurt en gevestigd in Leiden of omgeving? Maak dan snel een afspraak om te zien hoe het slimme Growsupport te werk gaat. De wereld der financiën kent geen geheimen voor deze boekhouder voor het mkb in Leiden, net als continuïteit als het gaat om winst en succes. Growsupport stelt een dashboard op waarmee je te werk kunt gaan, alsmede de broodnodige KPI’s (Kritieke Prestatie-Indicator), een soort barometers voor finance en te behalen targets. Aan de hand daarvan is heel makkelijk te zien waar de uitdagingen liggen. Growsupport is dé boekhouder voor het mkb in Leiden die je financiën op orde houdt en verder helpt. Op naar nog meer successen! 

Onze klanten

Wil jij zakelijk groeien?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Neem contact op

Wil jij zakelijk groeien? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei