Boekhouder Haarlem

Growsupport, jouw boekhouder in Haarlem

Maakt jouw onderneming een groeispurt door? Dan is dat allereerst natuurlijk goed nieuws en een compliment waard. Al brengt succes ook extra werk met zich mee: je financiële administratie op orde houden wordt dan namelijk een hele uitdaging. Dat neemt Growsupport, jouw boekhouder in Haarlem, graag van je over. Is je omzet intussen gestegen naar zo’n vijf ton per jaar of meer, maar wordt het inhuren van een Chief Financial Officer net weer iets te gortig? Overweeg dan de financiële specialisten van dé boekhouder in Haarlem: Growsupport ontfermt zich met liefde en een ongekende expertise over de complete papierwinkel.

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Administratie

Onder administratie valt het vastleggen van alle financiële stromen binnen jouw onderneming. Van inkoopfacturen en transacties tot leningen en deelnemingen.

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Fiscaal

We regelen alle zaken die te maken hebben met de belastingdienst, zoals alle voorkomende aangiftes. Ook springen we bij als er bijvoorbeeld een bezwaarprocedure loopt of als er een controle van de belastingdienst plaatsvindt.

Jaarrekening

Bij het opstellen van een jaarrekening stellen wij een officieel document voor je op. Ook maken we een dashboard, zodat je de jaarrekening gemakkelijk kunt presenteren. De jaarrekening deponeren we bij de KvK. Daarnaast stellen we een notulen op van de
AvAAlgemene vergadering van Aandeelhouders.

Loonadministratie

Al vanaf 1 medewerker kun je bij ons je loonadministratie onderbrengen. We verwerken de loonstroken in de loonadministratie en nemen het fiscale gedeelte op ons.

Op zoek naar een boekhoudkantoor in Haarlem dat volledig ontzorgt?

Growsupport is er speciaal voor groeiondernemers die financiele hygiëne nastreven, een talent dat niet iedereen gegeven is. Het runnen van een sterk bedrijf en het daarmee gepaard gaande rekenwerk zijn twee totaal andere takken van sport, maar tegelijkertijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Growsupport is het boekhoudkantoor in Haarlem dat je zoekt. Het omgaan met fiscale aspecten (inclusief voordelen), het bijhouden van de (loon)administratie en het opstellen van een jaarrekening is secuur werk, waar je als ondernemer niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn – ook omdat rekenen simpelweg je core business niet is. Een gerenommeerd boekhoudkantoor in Haarlem zoals Growsupport ontzorgt bedrijven volledig, maar helpt ze ook verder te groeien.

Boekhouder voor het mkb in Haarlem: zo gaat Growsupport te werk

Hoe gaat dé boekhouder voor het mkb in Haarlem te werk? Vanzelfsprekend neemt Growsupport eerst de financiële huishouding onder de loep en bespreekt dit met jou tijdens een kennismakingsgesprek. Zo nodig wordt actie ondernomen op details die je over het hoofd hebt gezien. Dan volgt er een brainstormsessie en een kritische blik op de groei die jouw bedrijf doormaakt, en wordt er vooruitgekeken naar de altijd aanwezige ruimte voor verbetering. Growsupport is dus veel meer dan de ‘boekhouder mkb Haarlem’ die je googelde, Growsupport is tevens je coach!

Onze klanten

Wil jij zakelijk groeien?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Neem contact op

Wil jij zakelijk groeien? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei