administratiekantoor leiden

Growsupport, administratiekantoor in Leiden: veel meer dan je boekhouder

Zoek je een administratiekantoor in Leiden en/of omgeving, maar ook een boekhouder die je laat zien hoe je kunt groeien als bedrijf? Dan heb je in Growsupport je match gevonden. Growsupport brengt vanzelfsprekend je financiën op orde, maar daarna komt de echte uitdaging om de hoek kijken: bedrijven aan de hand van hun scores een handje helpen op weg naar meer. Dat gebeurt aan de hand van brainstormsessies tijdens welke gefilosofeerd wordt over kansen, mogelijkheden en hoe die targets te bereiken. Dit administratiekantoor in Leiden weet hoezeer het pad naar succes ligt opgesloten in een ordentelijke financiële huishouding. Eerst je werkblad opruimen, dan aan een nieuw kunstwerk beginnen. 

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Administratie

Onder administratie valt het vastleggen van alle financiële stromen binnen jouw onderneming. Van inkoopfacturen en transacties tot leningen en deelnemingen.

Financiele hygieneAdministratieFiscaalJaarrekeningLoonadministratieKPIsDashboarding

Fiscaal

We regelen alle zaken die te maken hebben met de belastingdienst, zoals alle voorkomende aangiftes. Ook springen we bij als er bijvoorbeeld een bezwaarprocedure loopt of als er een controle van de belastingdienst plaatsvindt.

Jaarrekening

Bij het opstellen van een jaarrekening stellen wij een officieel document voor je op. Ook maken we een dashboard, zodat je de jaarrekening gemakkelijk kunt presenteren. De jaarrekening deponeren we bij de KvK. Daarnaast stellen we een notulen op van de
AvAAlgemene vergadering van Aandeelhouders.

Loonadministratie

Al vanaf 1 medewerker kun je bij ons je loonadministratie onderbrengen. We verwerken de loonstroken in de loonadministratie en nemen het fiscale gedeelte op ons.

MKB administratiekantoor in Leiden - alsmede bedrijfscoach

Je zocht naar een MKB administratiekantoor in Leiden dat je wegwijs maakt in het doolhof aan jaarrekeningen, belastingtechnische zaken, facturen, leningen en wat er ook maar met de geldstromen binnen jouw bedrijf te maken heeft. Growsupport pakt door: eerst is er een informeel kennismakingsgesprek, daarna gaat het gerenommeerde MKB administratiekantoor in Leiden aan de slag met je papierwinkel. Is daarin orde aangebracht, dan ervaar je hoe heerlijk het is om alles uit handen te geven. En benut je je eigen talenten beter! Kortom: na de cijfermatige opruiming volgt het groeiadvies – een absoluut specialisme van Growsupport. 

Administratiekantoor MKB Leiden

Aan de hand van KPI’s, dashboarding en slimme automatisering werkt Growsupport, het administratiekantoor voor het MKB in Leiden, samen met jou een bedrijfsmatig toekomstplan uit. Met oog voor zowel de kote als lange termijn. Het is fijn dat je als opdrachtgever helder uitgelegd krijgt hoe je financiën ervoor staan, en dat Growsupport als kersverse coach weet hoe jouw onderneming in elkaar zit. Samen brainstormen richting grootse plannen en in kaart brengen hoe je doelen haalbaar worden – daar zit hem voor dit gespecialiseerde administratiekantoor voor het MKB in Leiden de crux. Growsupport maakt inzichtelijk hoe je al die informatie over je financiën omzet in nieuwe ideeën, concepten en dromen. Bel of mail en kom langs!

Onze klanten

Wil jij zakelijk groeien?

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Neem contact op

Wil jij zakelijk groeien? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Gratis e-book

10 stappen naar een groeigerichte administratie voor een heldere weg naar bedrijfsgroei